De Smaakboutique Blog

IN DEZE BLOG DEEL IK WIJN EN SPIJSTIPS,
RECEPTEN EN PERSOONLIJKE SMAAK-AVONTUREN.

Niets missen?
Nieuwe blogberichten worden altijd gedeeld via de facebookpagina en in de zijlijn is de mogelijkheid je via e-mail aan te melden voor updates.


woensdag 10 februari 2010

Stadscafé De Waag

Gisteravond weer eens (was lang geleden) naar mijn favoriete Grand café geweest om met een oud collega bij te praten. Zo weet ik gelukkig weer wat ik (niet) mis sinds ik voor mezelf begonnen ben ;). Ik kom graag in De Waag omdat het lekker centraal en dichtbij huis ligt, het is een prachtig middeleeuws gebouw, waar een heel informele sfeer hangt. Ze hebben goede cappucino's, lekkere broodjes en je kunt er prima (bistro) eten. Als ik buiten de deur eet, eet ik graag iets wat thuis niet snel op tafel komt omdat manlief er niet van houdt... Zo heb ik gisteren varkens marsala met couscous gegeten, want Indiaas hoef ik thuis echt niet mee aan te komen. Het was lekker (pittig) gekruid, het vlees goed zacht en véél. Thuis met pretogen verteld wat ik heb gegeten en manlief heeft me met afgrijzen en opluchting aangekeken, blij dat hij het niet hoefde meeproeven ;)

Mijn tafelgenote heeft een mooi (groot) bord 'met pesto gebakken gamba’s, lint pasta, courgette, paprika en lente ui' gegeten: ook lekker.

Misschien dat ik binnenkort eens naar een Lazy Sunday Afternoon ga, lijkt me echt gezellig.

1 opmerking:

  1. Als je buiten de deur pittig wilt eten, kan ik van harte Malee op de Voldersgracht aanbevelen. Dagmenu dus altijd vers, authentieke Thaise smaken, leuke mensen, zeer betaalbaar.
    Janpieter

    BeantwoordenVerwijderen