De Smaakboutique Blog

IN DEZE BLOG DEEL IK WIJN EN SPIJSTIPS,
RECEPTEN EN PERSOONLIJKE SMAAK-AVONTUREN.

Niets missen?
Nieuwe blogberichten worden altijd gedeeld via de facebookpagina en in de zijlijn is de mogelijkheid je via e-mail aan te melden voor updates.


maandag 22 februari 2010

Wijnreis naar Zuid Afrika

Nog een tip voor mensen die graag een wijnreis willen maken: Udo Göebel van Wine Matters organiseert een wijnreis naar Zuid Afrika van 28 april t/m 9 mei 2010 voor een klein groepje wijnliefhebbers en dat kan ik van harte aanraden. Zuid Afrika is namelijk een prachtig land met hele mooie wijnen en Udo weet er de weg. Lekker eten, mooie wijnen, natuur, cultuur en wild staan op het programma, met 4 dagen in Stellenbosch en mijn ervaring is dat dit wel het epicentrum van kwaliteitswijn is.

Zelf ben ik een paar jaar geleden met SNP naar Zuid Afrika geweest, heb toen Blyde River, Kruger Park, Swaziland, Stellenbosch en Kaapstad bezocht en had dat voor geen goud willen missen. Volgens mij bieden zij de gastronomische reis naar Zuid Afrika niet meer aan, maar dit lijkt me een heel goed alternatief. Misschien wel beter, zeker als het om het eten & drinken deel van de reis gaat...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten