De Smaakboutique Blog

IN DEZE BLOG DEEL IK WIJN EN SPIJSTIPS,
RECEPTEN EN PERSOONLIJKE SMAAK-AVONTUREN.

Niets missen?
Nieuwe blogberichten worden altijd gedeeld via de facebookpagina en in de zijlijn is de mogelijkheid je via e-mail aan te melden voor updates.


donderdag 18 februari 2010

Wijnreizen

Wij gaan van de zomer met ons gezinnetje zelf op wijnreis in Frankrijk, maar ik wil even aandacht besteden aan wijnreizen die georganiseerd worden door collega-professionals naar Spanje en Italië.

Patty Vegt van Casa Cava organiseert wijnreizen naar de Penedès in Spanje. Hèt gebied waar de mousserende wijnen (Cava) van Spanje vandaan komen. Ik ben ervan overtuigd dat hier wat juweeltjes bezocht en geproefd worden. De reizen vinden plaats in de perioden 17 t/m 19 maart 2010, 21 t/m 23 april 2010 en 19t/m 21 mei en tijdens de Cava week 2e week van oktober 2010. Klik hier als je meer wilt weten over de reis naar de bruisende Penedès.

Ed Baten van Pura Passione, collega gastronoom-sommelier gaat dit jaar weer 2 keer met een groep naar zijn favoriete wijnland Italië. In mei 2010 zal er een reis naar Sardinië plaatsvinden en in Oktober 2010 een reis naar Sicilië. Hij zal je zonder twijfel met grote passie overtuigen van de mooie smaken en zorgen dat je tijdens de reis niets tekort komt als het gaat om eten & drinken. Klik hier voor meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten