De Smaakboutique Blog

IN DEZE BLOG DEEL IK WIJN EN SPIJSTIPS,
RECEPTEN EN PERSOONLIJKE SMAAK-AVONTUREN.

Niets missen?
Nieuwe blogberichten worden altijd gedeeld via de facebookpagina en in de zijlijn is de mogelijkheid je via e-mail aan te melden voor updates.

zondag 16 mei 2010

Belang van goede ingrediënten


Van de week weer eens voor mezelf bewezen hoe belangrijk het is om verse kwaliteitsproducten te gebruiken als je lekker wilt eten. De laatste keer dat wij varkenshaas met champignonroomsaus aten was het echt niet te versmaden zo lekker. Toen gebruikten we een varkenshaas van de scharrelslager en dagverse champignons van onze groenteboer. Afgelopen week was het hoog tijd de champignons op te maken en hebben we bij de supermarkt snel wat varkenshaasjes gekocht om diezelfde avond het gerecht nog eens te maken. Er zat minder smaak aan de varkenshaasjes, de saus was wateriger en smaakte naar de oude champignons. Zo mislukt er ook weleens wat...

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen