De Smaakboutique Blog

IN DEZE BLOG DEEL IK WIJN EN SPIJSTIPS,
RECEPTEN EN PERSOONLIJKE SMAAK-AVONTUREN.

Niets missen?
Nieuwe blogberichten worden altijd gedeeld via de facebookpagina en in de zijlijn is de mogelijkheid je via e-mail aan te melden voor updates.


maandag 28 juni 2010

De aardbeiencroissant

Afgelopen 3 weken waren we met ons gezin in Frankrijk, vandaar even geen berichten hier. Ook een hobby heeft af en toe een adempauze nodig ;)

Mijn eerste werkdag heb ik ons zoontje naar de opvang gebracht en daarna al snel enthousiast het thuiswerk van m'n Smaakboutique opgepakt: mail bijwerken, de netwerken laten weten dat ik er weer ben en wat offertes uitbrengen. Niet zo raar dat om half 12 mijn brandstof op was, want in mijn enthousiasme vergat ik te ontbijten.... En hoewel het advies altijd luidt 'doe nooit boodschappen als je honger hebt' stapte ik binnen bij De Diamanten Ring en kon de verleiding niet weerstaan: De aardbeiencroissant ! Alleen verkrijgbaar als de Hollandse aardbeien beschikbaar zijn. In Frankrijk aten wij de laatste week elke dag een verse croissant als ontbijt want tja, de bakker was onze buur. En af en toe een aardbeientartelette. Maar een croissant doormidden snijden en daar romige gele pudding en verse aardbeien tussenstoppen en poedersuiker erop hebben ze in Frankrijk nog niet bedacht geloof ik. Het is dus toch fijn om weer thuis te zijn...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten