De Smaakboutique Blog

IN DEZE BLOG DEEL IK WIJN EN SPIJSTIPS,
RECEPTEN EN PERSOONLIJKE SMAAK-AVONTUREN.

Niets missen?
Nieuwe blogberichten worden altijd gedeeld via de facebookpagina en in de zijlijn is de mogelijkheid je via e-mail aan te melden voor updates.

maandag 5 juli 2010

Linzen

In Holland eten we bij koud weer weleens bruine bonen met rookworst. Woensdag 16 juni was wel de donkerste, natste en koudste dag van onze vakantie. En hoe moeilijk het thuis ook is om elke dag te verzinnen wat te eten, op vakantie is het nog lastiger omdat het keukenkastje van thuis met alle kruiden en toestanden afwezig is. Linzen is in ieder geval iets wat we veel gezien hebben in Frankrijk en linzen met worst, spek en spiegelei schijnt typisch Auvergnat te zijn. Ici le résultat.... Een echte boerenmaaltijd in de categorie 'niet meer doen'. We dronken er een rode wijn bij uit Chateaugay 'Terre&Fusion' geheten. Een Côte d'Auvergne van 5,20 in de supermarkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen