De Smaakboutique Blog

IN DEZE BLOG DEEL IK WIJN EN SPIJSTIPS,
RECEPTEN EN PERSOONLIJKE SMAAK-AVONTUREN.

Niets missen?
Nieuwe blogberichten worden altijd gedeeld via de facebookpagina en in de zijlijn is de mogelijkheid je via e-mail aan te melden voor updates.


zaterdag 3 juli 2010

Tour de France Rotterdam

Vandaag begint de proloog van de Tour de France 2010 in Rotterdam! Zelf ben ik geen sportfan, maar de Tour is een traditie. Het is altijd mooi om te zien waar de wielrenners rijden, want soms ben je op die plek op vakantie geweest, òf je ziet plekken waar je weleens naar toe zou willen. Rotterdam zijn we denk ik allemaal weleens geweest :) om te winkelen, uit eten te gaan of om de skyline te bewonderen.

Dit jaar heb ik met mijn neus in de atlas gezeten om de route van 2010 te volgen en daar wijnen bij te zoeken die uit die streken komen. Leuk werkje is dat, zeker als je daarna met je neus in je wijnglas kan om te testen of het goede wijn is....

Inmiddels heb ik een wijnpakket klaar dat bestaat uit 6 Franse wijnen uit de Champagne, Centre Loire, Haute Savoie (2x), Gascogne en als laatste maar zeker niet de minste: Bordeaux.

Ben je geïnteresseerd om thuis bij diverse etappes een bijpassende wijn te drinken? Bestel het dan via De Smaakboutique webwinkel. Delftenaren hoeven geen vrachtkosten te betalen. Aangezien dit wel automatisch wordt berekend, zal ik dat bij aflevering contant vergoeden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten