De Smaakboutique Blog

IN DEZE BLOG DEEL IK WIJN EN SPIJSTIPS,
RECEPTEN EN PERSOONLIJKE SMAAK-AVONTUREN.

Niets missen?
Nieuwe blogberichten worden altijd gedeeld via de facebookpagina en in de zijlijn is de mogelijkheid je via e-mail aan te melden voor updates.


maandag 22 november 2010

Sinterklaas cadeautjes

Ons zoontje van 2 maakt dit jaar voor het eerst kennis met het fenomeen Sinterklaas. Hij vindt het vooral leuk als de Zwarte Pieten of kinderen gaan dansen en zingen, verder zal het hem nog een marsepeinen worst zijn :) Volgend jaar gaat hij het pas echt beleven, daar kan ik me nu al op verheugen.

Voor de volwassenen onder ons die lootjes hebben getrokken, komt pakjesavond al rap dichterbij. Mocht je niet veel tijd hebben om op zoek te gaan, wil ik je aanraden om het lekker thuis uit te zoeken en het te laten bezorgen. In de Smaakboutique hebben we een aantal smakelijke wijnen, Port en Champagne, maar ook culinaire boeken en wijnaccessoires uitgestald.

Alles wat hier op voorraad is kan binnen 2-3 werkdagen geleverd worden en anders kan het rond 5-7 werkdagen duren. Je wordt hiervan altijd op de hoogte gehouden, zodat je weet waar je aan toe bent. Dus: ♫ oh, kom er eens kijken ♫

ps: de foto heb ik geleend van www.voorne-putten.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten