De Smaakboutique Blog

IN DEZE BLOG DEEL IK WIJN EN SPIJSTIPS,
RECEPTEN EN PERSOONLIJKE SMAAK-AVONTUREN.

Niets missen?
Nieuwe blogberichten worden altijd gedeeld via de facebookpagina en in de zijlijn is de mogelijkheid je via e-mail aan te melden voor updates.


vrijdag 14 januari 2011

Inkopen Il Tartufo

Vanavond een proeverij met Italiaanse wijnen van Abbadia Ardenga uit Toscane en van Lucchetti uit Le Marche en daar heb ik goede Italiaanse spijzen bij nodig, dus heb ik net inkopen gedaan bij Il Tartufo.

Voor een groep van 15 mensen kun je je goed uitleven, maar we zitten natuurlijk wel aan een budget. Zo heb ik een heerlijke stoofschotel van konijnenboutjes met paddestoelen op polenta gezien die perfect naast de Abbadia Ardenga Rosso di Montalcino zou zijn. Maar dan hadden we er een diner van moeten maken...

Evengoed wel geslaagd. We hebben verse tortellini met spek en radicchio, conchiglie (pasta schelpjes) met varkensvlees, paddestoelen en truffel, salami met truffel, coppa di Parma en een blauwe kaas met druiven (rossini). De wijnen en deze delicatessen heb ik alvast maar naar de proeflokatie gebracht, want je moet de kat niet op het spek binden..

1 opmerking:

 1. Goedendag

  Uw blog heeft, dankzij de kwaliteit van de recepten, onze aandacht weten te trekken.

  We zouden het op prijs stellen mocht u hem op Ptitchef.com inschrijven zodat we hem in ons bestand kunnen opnemen.

  Petitchef is een gids die naar de beste culinaire websites verwijst. Meerdere honderden blogs hebben zich reeds geregistreerd en kunnen hun website dankzij Ptitchef aanprijzen.

  Indien u zich op Ptitchef wenst in te schrijven, kan u naar http://nl.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form surfen of naar http://nl.petitchef.com om vervolgens op “Uw eigen blog toevoegen” te klikken in de balk bovenaan.

  Met vriendelijke groeten

  Vincent

  http://nl.petitchef.com

  BeantwoordenVerwijderen