De Smaakboutique Blog

IN DEZE BLOG DEEL IK WIJN EN SPIJSTIPS,
RECEPTEN EN PERSOONLIJKE SMAAK-AVONTUREN.

Niets missen?
Nieuwe blogberichten worden altijd gedeeld via de facebookpagina en in de zijlijn is de mogelijkheid je via e-mail aan te melden voor updates.


dinsdag 29 maart 2011

Gestolen Fiets

Sinds op onze trouwdag mijn fiets is gestolen, ben ik weer even extra fan van deze grappig geëtiketteerde rode wijn van Niepoort die Gestolen Fiets is genoemd. Vandaag is een nieuwe zending binnengekomen van 2008. Als wijnverkoper het perfecte excuus om een fles open te trekken: deze nieuwe jaargang moet geproefd! Het gevulde glas heb ik net meegenomen naar mijn thuiskantoor om direct maar even een proefnotitie te schrijven, want ik ben blij verrast. Ten opzichte van 2007 is oogst 2008 zwoeler, aardser en rijper in fruit. Heel donker robijn van kleur en rijpe bramen, een lichte aardse stalgeur, tikkeltje laurier en peper in geur en smaak, maar niet te zwaar. Alles is mooi in balans, zwoel zonder zwaar te zijn. Wederom een perfecte wijn om thuis na het werk van te genieten, met of zonder iets erbij.

2 opmerkingen:

 1. Goedendag

  Uw blog heeft, dankzij de kwaliteit van de recepten, onze aandacht weten te trekken.

  We zouden het op prijs stellen mocht u hem op Ptitchef.com inschrijven zodat we hem in ons bestand kunnen opnemen.

  Petitchef is een gids die naar de beste culinaire websites verwijst. Meerdere honderden blogs hebben zich reeds geregistreerd en kunnen hun website dankzij Ptitchef aanprijzen.

  Indien u zich op Ptitchef wenst in te schrijven, kan u naar http://nl.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form surfen of naar http://nl.petitchef.com om vervolgens op “Uw eigen blog toevoegen” te klikken in de balk bovenaan.

  Met vriendelijke groeten

  Vincent

  http://nl.petitchef.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. excellent articles, useful for me. keep writing and happy blogging.

  generic cialis

  BeantwoordenVerwijderen