De Smaakboutique Blog

IN DEZE BLOG DEEL IK WIJN EN SPIJSTIPS,
RECEPTEN EN PERSOONLIJKE SMAAK-AVONTUREN.

Niets missen?
Nieuwe blogberichten worden altijd gedeeld via de facebookpagina en in de zijlijn is de mogelijkheid je via e-mail aan te melden voor updates.


woensdag 5 december 2012

Shop-in Delft

Wanneer: 14, 15 en 16 december is De Smaakboutique live te bezoeken tijdens het Shop-in Delft evenement dat op vrijdag 14 december feestelijk wordt geopend op de Binnenwatersloot door Jandino, bekend van de Dino show. Er loopt dan een speciale Shop-in route door de binnenstad van Delft waar o.a. 4 pop-up winkels voor 3 dagen de deuren openen en waar op vrijdag ook live muziek zal zijn.

Waar: De Smaakboutique komt in de Pieterstraat 23. Dat is het straatje tussen modewinkel WE en Didi (tegenover HEMA). De loods wordt ingericht als winter wonderland, met zitjes om te proeven en uit te rusten van het winkelen. Vanaf de Brabantse Turfmarkt is de winkel ook te bereiken via de achteruitgang van Blueberry lunch.

Wat: We zijn er samen met ongeveer 6 andere winkels die cupcakes & taarten, vintage kleinmeubels en mode, accessoires en handgemaakte mode voor groot en klein verkopen. En zelf nemen we Port, mede, Madeira, fairtrade chocolade en biologische olijfolie mee die mooi verpakt kan worden voor de feestdagen.

Meer weten over dit evenement? Volg De Smaakboutique en/of ShopInDelft op Facebook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten