De Smaakboutique Blog

IN DEZE BLOG DEEL IK WIJN EN SPIJSTIPS,
RECEPTEN EN PERSOONLIJKE SMAAK-AVONTUREN.

Niets missen?
Nieuwe blogberichten worden altijd gedeeld via de facebookpagina en in de zijlijn is de mogelijkheid je via e-mail aan te melden voor updates.


zaterdag 10 augustus 2013

Wijnabonnement met Delicious.

Bij mij valt elke maand de 'Delicious.' met een flinke plof in de gang en daar word ik altijd vrolijk van omdat ik graag geïnspireerd wordt om van de dagelijkse maaltijd weer iets bijzonders te maken. Als ik eenmaal tijd heb gemaakt om er even voor te gaan zitten, smul ik in mijn hoofd van alles dat voorbij komt en bedenk wat lekker is om erbij te drinken (vakdeformatie). Als de ideeën over elkaar heen buitelen, kan ik het meestal niet laten om die te delen via twitter of blog.

Maar nu heb ik de ultieme deel-optie uitgevonden: het wijnabonnement met Delicious. Voor de verschijningsdatum check ik al wat sneak previews van dit tijdschrift en na de genoemde plof stel ik het definitieve wijnpakket samen dat ideaal past bij de recepten in het blad die maand. Smaaklabels om de flessen, briefje erbij, tijdschrift erbij en de volgende dag gaan de Delicious. wijnabonnementen al de deur uit. De eerstvolgende komt 10 september uit, ik heb er nu al zin in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten