De Smaakboutique Blog

IN DEZE BLOG DEEL IK WIJN EN SPIJSTIPS,
RECEPTEN EN PERSOONLIJKE SMAAK-AVONTUREN.

Niets missen?
Nieuwe blogberichten worden altijd gedeeld via de facebookpagina en in de zijlijn is de mogelijkheid je via e-mail aan te melden voor updates.

zaterdag 1 februari 2014

Wijnen bij alpenthema

Pure hobby natuurlijk, maar geniet er gerust van mee. Afgelopen dinsdag is de Delicious. van februari binnengekomen en door het wijnpakket in de Smaakboutique heb ik een goed excuus om een paar uur te besteden aan dit lekkere kooktijdschrift. De menu's, de recepten, de wijnadviezen en de rode draad distilleren naar een selectie van 4 passende wijnen. In dit geval is de Alpenkeuken uitgebreid aan bod gekomen, dus het werd wijn uit Oostenrijk en Zwitserland en een Riesling uit de Elzas.

De bergkaasfondue  hebben wij trouwens gisteren getest (met de Zwitserse wijn) en die is heerlijk!

Het wijnpakket deze maand: Elzasser Riesling grand cru, twee Oostenrijkse rode wijnen uit Burgenland (J. Heinrich Blaufränkisch en Zantho St. Laurent) en een Zwitserse Fendant du Valais.

Bestellen kan hier;



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen