De Smaakboutique Blog

IN DEZE BLOG DEEL IK WIJN EN SPIJSTIPS,
RECEPTEN EN PERSOONLIJKE SMAAK-AVONTUREN.

Niets missen?
Nieuwe blogberichten worden altijd gedeeld via de facebookpagina en in de zijlijn is de mogelijkheid je via e-mail aan te melden voor updates.


donderdag 8 oktober 2015

Inschrijfactie Vintage port 2013

Allereerst mijn excuses aan de belastingdienst, want ik had mij voorgenomen aan de administratie te werken zodat ik mijn BTW aangifte zou kunnen doen vandaag, maar deze inschrijfactie heeft echt even voorrang.

De Bioma vintage port 2011 was namelijk in no time volledig uitverkocht. Daarom wil ik mijzelf en mijn klanten nu de gelegenheid geven in te schrijven op de Bioma vintage port VV 2013 om zo mee te profiteren van de inschrijfkorting van 10 tot 21,50 euro per fles!

Toevallig was ik oktober 2013 in de Douro vallei op studiereis en het regende pijpestelen vier dagen lang. Gelukkig had Niepoort zijn schaapjes toen al op het droge. De laatste druiven kwamen 27 september 2013 namelijk uit de wijngaard. De smaak van deze druifjes heeft dus de intensiteit mogen houden zonder verdund te worden met opgezogen water.

En ja, ik heb met mijn voeten oogst 2013 mogen helpen persen, maar nĂ­et deze druiven. Mijn man vindt dat een voordeel, de grapjas.

Lees hier meer over de inschrijfactie >


Geen opmerkingen:

Een reactie posten