De Smaakboutique Blog

IN DEZE BLOG DEEL IK WIJN EN SPIJSTIPS,
RECEPTEN EN PERSOONLIJKE SMAAK-AVONTUREN.

Niets missen?
Nieuwe blogberichten worden altijd gedeeld via de facebookpagina en in de zijlijn is de mogelijkheid je via e-mail aan te melden voor updates.

donderdag 3 december 2015

Crusted port 2012 komt eraan!

Yes! Over een paar weken is het zover, dan komt de Crusted port binnen. Echt maar een paar doosjes, één paar doosjes om precies te zijn.

Wat  Crusted port is?  De naam laat al doorschemeren dat het gaat om een ongefilterde port. Volgens traditie is de crusted port een blend van twee of drie vintage ports. De blend van 2012 is samengesteld uit Bioma vintage 2010 en vintage 2009 en 2011. Drie jaar na bottelen wordt de port nu vrijgegeven.

Wil je zeker weten dat je er niet naast grijpt? Dan zou ik even een  paar flessen reserveren.

Meer details en proefnotities vind je hier:

http://shop.desmaakboutique.nl/nl/niepoort-port-crusted-port-2012.html

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen