De Smaakboutique Blog

IN DEZE BLOG DEEL IK WIJN EN SPIJSTIPS,
RECEPTEN EN PERSOONLIJKE SMAAK-AVONTUREN.

Niets missen?
Nieuwe blogberichten worden altijd gedeeld via de facebookpagina en in de zijlijn is de mogelijkheid je via e-mail aan te melden voor updates.


dinsdag 19 april 2016

High Wine in de Molen


Wil je komen genieten van wijn en spijs op een unieke plek in Delft? 

Een lekkere zachte landing maken na een uitdagende week? Of juist geïnspireerd worden na een weekje sleur? In ieder geval zul je worden verwend op vrijdagmiddag 20 mei in de Molen.

Je kunt nu een tafeltje reserveren voor een bijzondere High Wine in de molenaarswoning van de Delftse Molen de Roos. Met high wine gerechtjes van Orange Olive catering en wijnen van de Smaakboutique. Geheel in de sfeer van Ambacht, dus seizoensgebonden groente, biologisch vlees, duurzame vis en biologisch/dynamische wijnen. Het belooft een smaakfeestje te worden waarbij je lekker kunt proeven en vergelijken want eerst komen er vier soorten hartige hapjes met een proeverij van twee wijnen en dan vier soorten zoete hapjes met twee dessertwijnen.

De tafeltjes zelf zijn trouwens gemaakt door Stichting Stunt, met daaraan heerlijke vintage stoelen.
Heb je wel zin om dat weekend met een tevreden gevoel in te gaan? Klik dan hier >  dan kun je gelijk de nieuwe website bekijken.

2 opmerkingen:

  1. Klinkt echt heerlijk! Zelf ben ik vorige week naar een high wine geweest in de Borgh Zevenbergen. Zeker waard om nog een keer te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat klinkt goed. Graag tot ziens in de Molen :-) Bij deze High wine leer je ook meer over Wijn & spijs combinaties om zelf thuis toe te passen.

    BeantwoordenVerwijderen