Een half uurtje geleden loop ik tegen AA kwaliteit asperges aan die nog piepvers zijn. Je weet wel, dat ze piepen als ze een beetje langs elkaar wrijven. Vanmiddag eens bedenken hoe ik die precies ga klaarmaken en of ik nog tijd heb om goede beenham te scoren.
En dan nog even kiezen welke wijn ik koud leg. In mijn privé collectie ligt een echte asperge-klassieker: een Duitse Pinot blanc van Markus Molitor (zelf opgehaald). Maar die laat ik even wachten op een volgende gelegenheid. Het schijnt namelijk dat Knewitz' Grüner Silvaner dè perfecte aspergewijn is. En dat moet natuurlijk getest worden, dus die is het haasje vanavond. Hoe het smaakte, laat ik nog wel even weten.
En dan nog even kiezen welke wijn ik koud leg. In mijn privé collectie ligt een echte asperge-klassieker: een Duitse Pinot blanc van Markus Molitor (zelf opgehaald). Maar die laat ik even wachten op een volgende gelegenheid. Het schijnt namelijk dat Knewitz' Grüner Silvaner dè perfecte aspergewijn is. En dat moet natuurlijk getest worden, dus die is het haasje vanavond. Hoe het smaakte, laat ik nog wel even weten.
Reacties
Een reactie posten