De Smaakboutique Blog

IN DEZE BLOG DEEL IK WIJN EN SPIJSTIPS,
RECEPTEN EN PERSOONLIJKE SMAAK-AVONTUREN.

Niets missen?
Nieuwe blogberichten worden altijd gedeeld via de facebookpagina en in de zijlijn is de mogelijkheid je via e-mail aan te melden voor updates.


donderdag 15 december 2011

Kistje vol smaak

Vanaf 6 januari in Delft: Kistje vol Smaak!
Verse, gezonde producten van het seizoen, vaak uit eigen regio, soms van iets verder weg, maar altijd de lekkerste smaken. Iedere week thuisbezorgd per bakfiets: dat is Kistje vol Smaak! Wil je groente, fruit, of een complete maaltijd: de keuze is aan jou. Kistje vol Smaak! start op 6 januari, bestellen kan nu al.
Groen en Fruit
Elke week 4 verse groenten van het seizoen? Elke week 4 soorten fruit? Je meldt je eenmalig aan, geeft aan welk Kistje je wilt ontvangen en voor hoeveel personen. Zo eenvoudig is het.
Extra eters, of een keer een weekje overslaan? Geen probleem.

Extra´sNaast de vaste Kistjes Groen en Fruit is er elke week een gevarieerd aanbod van smakelijke extra’s. Zo bieden zij iedere week twee heerlijke, complete maaltijden in ons Kistje Aan Tafel. Het enige dat je nog zelf hoeft te doen is koken! Bij de extra’s horen bijvoorbeeld ook kaas van kaasboerderij Van Winden uit Schipluiden, biologisch rundvlees van Hoeve Biesland uit Delfgauw, wijnen van de Delftse Smaakboutique, jam van ‘De smaak van..’ uit Den Hoorn, mosterd van Hoeve Avondrust uit Vlaardingen, en nog veel meer…

1 opmerking:

  1. Ik wil je hierbij graag laten weten dat ik je foodblog heb opgenomen in onze foodblog-feed verzameling: ChefinaBox.collected.info. Een realtime overzicht van alle artikelen van alle Nederlandse foodblogs plus een aantal van de leukste Engelstalige. Voor iedereen die net zo van Foodblogs houdt als wij!

    Als je het een fijne pagina vindt zouden we het leuk vinden als je een linkje op je blog plaatst!

    Groetjes en blijf bloggen!

    Steven van Chef in a Box

    BeantwoordenVerwijderen