De Smaakboutique Blog

IN DEZE BLOG DEEL IK WIJN EN SPIJSTIPS,
RECEPTEN EN PERSOONLIJKE SMAAK-AVONTUREN.

Niets missen?
Nieuwe blogberichten worden altijd gedeeld via de facebookpagina en in de zijlijn is de mogelijkheid je via e-mail aan te melden voor updates.

dinsdag 29 april 2014

Crusted Port onderweg!

Hier word ik zó hebberig van. Er staat een beperkte oplage Niepoort Crusted Port klaar om te vertrekken in Porto waar ik al zulke enthousiaste verhalen over heb gehoord van mensen die het al hebben mogen proeven. Voor zover ik weet wordt Crusted alleen gemaakt bij Graham's en Niepoort en dan ook nog vrij zelden en in beperkte oplages. Van deze Crusted Port is maar 6000 liter gemaakt. Die hoeveelheid wordt onder een aantal landen verdeeld waaronder Nederland en de voorintekening is vandaag begonnen met de opmerking 'wie het eerst komt...' Dan popel ik.

Omdat ik al een kleine hoeveelheid heb gereserveerd kan ik ook laten mee  profiteren van de intekenkorting, maar die geldt slechts tot 2 mei. Details >



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen