De Smaakboutique Blog

IN DEZE BLOG DEEL IK WIJN EN SPIJSTIPS,
RECEPTEN EN PERSOONLIJKE SMAAK-AVONTUREN.

Niets missen?
Nieuwe blogberichten worden altijd gedeeld via de facebookpagina en in de zijlijn is de mogelijkheid je via e-mail aan te melden voor updates.

maandag 2 mei 2016

High Wine in verschillende smaken


Over drie weken is het  zover. En omdat smaken verschillen is de High wine die vrijdagmiddag 20 mei plaatsvindt in de Delftse Molen nu te boeken in drie varianten:

High Wine Zoet

Vier heerlijke taartjes van Orange Olive vergezeld van twee bijpassende dessertwijnen. Inmiddels weet ik wat er voor lekkers gemaakt wordt door Orange Olive. Tijdens het schrijven loopt het water me in de mond: donkere chocolade en bieten brownies...Witte bonbon met citroengras... Citroen merengue taartje... Perentaartje met pecannoten... Likkebaard je al?


High Wine Hartig

Vier soorten high wine hapjes met daarbij een proeverij van twee biologische wijnen, gevolgd door een kaasplankje en een mooie port.

High Wine Hartig & Zoet 

Voor wie 'all the way' wil gaan, alles mee wil maken en proeven en 's avonds niet meer wil koken.

Klik op één van de varianten voor meer informatie / reserveringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten