De Smaakboutique Blog

IN DEZE BLOG DEEL IK WIJN EN SPIJSTIPS,
RECEPTEN EN PERSOONLIJKE SMAAK-AVONTUREN.

Niets missen?
Nieuwe blogberichten worden altijd gedeeld via de facebookpagina en in de zijlijn is de mogelijkheid je via e-mail aan te melden voor updates.


donderdag 22 september 2016

Proef de herfst van 2016

Vanavond is het astronomische begin van de herfst op het Noordelijk halfrond. De dag is dan even lang als de nacht. Gelukkig mogen we deze week nog genieten van een heerlijke nazomer. Bovendien is de herfst best een mooi seizoen om naar uit te kijken. Rond deze tijd wordt volop geoogst. (kijk maar eens op de facebookpagina van Niepoort vinhos, daar komen prachtige oogstfoto's voorbij). En de gerechten veranderen weer, wat mij altijd weer inspireert voor het dagelijkse 'wat eten we vandaag'-dilemma.

Omdat het vorige week nog 30 graden was en ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de High Wine workshop aanstaande zondag, is het 'Proef de herfst' wijnpakket nog niet klaar. Maar volgende week gaan de pakketten de deur uit naar mijn wijnabonnees. Kruidige wijnen, wijn bij wild en in kastanjehout gerijpte wijn. Ook benieuwd? Bestel hier het seizoenabonnement >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten