
Een karaf met water kwam al direct op tafel en we kregen een (goede!) Prosecco van het huis aangeboden. De terrine was zacht en luchtig van binnen, met een buitenkant van gerookte zalm, superverse jonge sla en cress erop en een dressing van (vermoeden wij) room en balsamico. De parelhoen had een krokant velletje en was goed gegaard op een bedje van puree en beetgare sperzieboontjes en saus van bospaddestoelen. Lekker hoor. En een brownie met ijs en een goede kop koffie ernaast om het af te sluiten. Het historische centrum van mijn geliefde geboortestad kun je vanuit het restaurant op de 1e etage heel goed zien. De Maria van Jesse, Nieuwe kerk en Oude Jan op een rij.
De wijnkaart is voor een sommelier niet super spannend, maar wel overzichtelijk en efficiënt, kan ik me zo voorstellen. Een hele lijn wijnen van 1 Chileens wijnhuis: J. Bouchon. De Chardonnay heb ik bij de parelhoen gedronken en die konden elkaar prima vinden.
Alles bij elkaar ga ik er graag nog eens terug. We zijn gastvrij ontvangen en we hebben heerlijk getafeld voor een leuk bedrag.
Reacties
Een reactie posten