Deze maand in Grazia: Mindful drinking, de laatste trend.
Yvette Bax heeft een lekker leesbaar artikel geschreven hierover en ik mocht mijn mening geven. Eigenlijk is het wat ik altijd al doe: met aandacht proeven en dan wil je wel dat er iets te proeven valt... Hieronder mijn bijdrage. Het volledige artikel is te lezen in de Grazia.Kwaliteit boven kwantiteit
Yvette Bax: [Ik ga te rade bij twee experts om uit te zoeken wat mindful drinking nou exact inhoudt en hoe ik dat het beste kan aanpakken. Martine van den Bos is gastronoom-sommelier en geeft workshops over wijnen en spijzen, waarbij 'mindful drinking' ook altijd een topic is. "Ik drink altijd mindful, omdat mijn werk dat van me vraagt. Om goede wijn-spijscombinaties te maken, moet je met je volle aandacht proeven, zodat je alle details goed in je op kunt nemen. Dat is simpelweg wat mindful drinking is: met aandacht proeven, genieten van de smaak en geur en natuurlijk van het moment. Het is kwaliteit boven kwantiteit stellen."]
Reacties
Een reactie posten