De Smaakboutique Blog

IN DEZE BLOG DEEL IK WIJN EN SPIJSTIPS,
RECEPTEN EN PERSOONLIJKE SMAAK-AVONTUREN.

Niets missen?
Nieuwe blogberichten worden altijd gedeeld via de facebookpagina en in de zijlijn is de mogelijkheid je via e-mail aan te melden voor updates.


maandag 5 juli 2010

Doe mee en WIN!

Een oproep van het Productschap Wijn om 15 minuten van je tijd te investeren in een enquête over de aankoop van wijn. Er vallen zelfs prijzen mee te winnen, dus het kan de moeite lonen.

De uitnodiging tot deelname:

"Graag nodigen wij u uit deel te nemen aan een online enquête over het kopen van wijn. Invullen van de enquête duurt ongeveer 15 minuten, u kunt hieraan beginnen wanneer het u uitkomt. Kent u iemand die naar uw mening voor deelname in aanmerking komt, wijs hem of haar dan gerust op deze uitnodiging. Minimumleeftijd voor deelname aan de enquête is 16 jaar.
Prijzen
Onder de deelnemers worden mooie prijzen verloot, doe dus mee en misschien bent u een van de gelukkige winnaars!
50 x Tijdschriftabonnement naar keuze
U kunt kiezen uit meer dan 60 verschillende titels, met de waardecheque met unieke code bepaalt u zelf wanneer het abonnement ingaat.
28 x Glasservies Selection van Royal Leerdam
Elke servies bevat 12 wijnglazen geschikt voor rode, witte en rosé wijn. De glazen zijn speciaal ontwikkeld in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Wijnhandelaren.
25 x KookstudioJaarkaart®, kortingskaart voor kookliefhebbers
Bent u kookliefhebber of beginner in de keuken en wilt u beter leren koken? De KookstudioJaarkaart geeft bij kookstudio's gespreid door Nederland een jaar lang recht op een korting van 20% op de kosten van een kookworkshop. De korting is geldig voor twee personen.
20 x Kortingsbon voor een wijncursus bij Het Wijninstituut
Het Wijninstituut is een onafhankelijk opleidingsinstituut voor wijnliefhebbers en vakmensen. Onze 14 gediplomeerde docenten geven in 10 steden wijncursussen, zowel cursussen die opleiden voor erkende examens als zelfontwikkelde cursussen. De kortingsbonnen geven recht op 10% korting op de Basiscursus wijn (SWEN-I) en de cursus Wijnbrevet (SWEN-II). "


Linkje naar de Enquête

Geen opmerkingen:

Een reactie posten