De Smaakboutique Blog

IN DEZE BLOG DEEL IK WIJN EN SPIJSTIPS,
RECEPTEN EN PERSOONLIJKE SMAAK-AVONTUREN.

Niets missen?
Nieuwe blogberichten worden altijd gedeeld via de facebookpagina en in de zijlijn is de mogelijkheid je via e-mail aan te melden voor updates.


maandag 18 oktober 2010

Wijnproeven! cadeau

Het kostte wat papier en postzegels bij het Centraal Boekhuis, want mijn ene bestellingregel voor dit boekje Wijnproeven! is wel 25x geannuleerd en opnieuw in behandeling genomen. Als logistiek specialist bewonder ik hun distributiesysteem enorm, maar dit is dus het nadeel van gestandaardiseerde, geautomatiseerde systemen.

Maar nu zijn ze toch eindelijk binnen, deze kleinoodjes. Zelf weet ik inmiddels aardig veel over wijnproeven, maar lees dit boekje toch met veel plezier en leer er nieuwe dingen bij van de doorgewinterde Ruit&Rijst. Omdat het zo weinig weegt, niet veel ruimte inneemt en zo leuk geprijsd is, is het interessant om cadeau te doen en daarom heb ik besloten hier een aktie van te maken:

Tot 1 december 2010 geef ik "Wijnproeven!" van Ruit&Rijst t.w.v. €12.50 cadeau bij een bestelling vanaf €50, eenmalig per factuuradres. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten