
Dat is het eerste wat op tafel komt: een houten snijplank met een boerenbrood en kruidenboter.
Mijn schoonvader en ik hebben allebei gekozen voor het dagmenu omdat alles dat werd opgenoemd uit het menu al zó lekker klonk, dat we de moeite niet meer hebben genomen een keuze van de kaart te maken.
Dit hebben wij gegeten en gedronken:
Carpaccio van kabeljauw met saffraandressing en avocadopuree. Het zag er mooi uit en smaakte ook goed. De huiswijn van Laurent Miquel, een mooie blend van Chardonnay en Viognier, smaakte er lekker bij.
2e gerecht was een heerlijk stukje ziltzoete kreeft op witte asperges. Daar hebben we de witte huiswijn ook nog goed bij door kunnen drinken.
Het hoofdgerecht was een heerlijke rosé gebakken ossehaas met jus van champignons en morilles. Omdat mijn schoonmoeder en manlief ook een vleesgerecht hadden besteld heb ik bij het hoofdgerecht de Yalumba Bush Vine Grenache 2007 uitgekozen en ik heb ervan genoten. Heel mooi transparant robijnrood, mooi rijp fruit, krachtig op een zachte manier.
Reacties
Een reactie posten