Vanmorgen zag ik het aan het verkeer, we zijn er weer!
Mentaal geland, gewend aan het ritme van werk en/of school, orde op zaken gesteld en klaar voor het nieuwe seizoen.
Binnenkort staan er twee workshops op de agenda, waarvan de eerste al aanstaande vrijdag 19 september.
Een wijn-spijs workshop met Portugese wijnen en 'petiscos'. Dat spreek je ongeveer uit als petiesjkoes en het zijn Portugese kleine hapjes, tapas dus eigenlijk.
We gaan aan tafel bij Bierhuis de Klomp, proeven een grote diversiteit aan wijnen met bijpassende hapjes.
En dan vrijdag 17 oktober 2014 de Port workshop, waarin we veel soorten Port proeven zoals Colheita, 10 years old tawny, LBV, Crusted Port etcetera. Geen idee wat het allemaal is? Des te meer reden om te komen, want dat ga ik allemaal uitleggen.
Meer informatie en inschrijven via de Smaakboutique website >
Mentaal geland, gewend aan het ritme van werk en/of school, orde op zaken gesteld en klaar voor het nieuwe seizoen.
Binnenkort staan er twee workshops op de agenda, waarvan de eerste al aanstaande vrijdag 19 september.
Een wijn-spijs workshop met Portugese wijnen en 'petiscos'. Dat spreek je ongeveer uit als petiesjkoes en het zijn Portugese kleine hapjes, tapas dus eigenlijk.
We gaan aan tafel bij Bierhuis de Klomp, proeven een grote diversiteit aan wijnen met bijpassende hapjes.
En dan vrijdag 17 oktober 2014 de Port workshop, waarin we veel soorten Port proeven zoals Colheita, 10 years old tawny, LBV, Crusted Port etcetera. Geen idee wat het allemaal is? Des te meer reden om te komen, want dat ga ik allemaal uitleggen.
Meer informatie en inschrijven via de Smaakboutique website >
Reacties
Een reactie posten