Sinds ik een chocoladereep met hybiscus bloemblaadjes heb geproefd bij SanThee ben ik geïnspireerd geraakt door de bijzondere fruitige en friszure smaak van het bloemetje. De eerste gedachte was dat chocolade met hybiscus goed zou kunnen combineren met een glas Madeira, maar tot nu toe kan ik alleen maar melkchocolade vinden in combinatie met dit bloemetje en dat is in zijn geheel te zoet voor een medium dry wijn. Maar wat niet is kan nog komen...
In de tussentijd ben ik op zoek gegaan waar ik ze kon kopen en het gevonden bij de Papillon in Delft en ben ik lekker aan het experimenteren geslagen. Nu verkruimel ik regelmatig wat bloemetjes in de vijzel om door een dressing te doen, of over de citroentaart ter decoratie. Ik denk dat er nog meer zal volgen.
Bron foto: http://mijn.vanillaventure.nl
In de tussentijd ben ik op zoek gegaan waar ik ze kon kopen en het gevonden bij de Papillon in Delft en ben ik lekker aan het experimenteren geslagen. Nu verkruimel ik regelmatig wat bloemetjes in de vijzel om door een dressing te doen, of over de citroentaart ter decoratie. Ik denk dat er nog meer zal volgen.
Bron foto: http://mijn.vanillaventure.nl
Reacties
Een reactie posten