Pure hobby natuurlijk, maar geniet er gerust van mee. Afgelopen dinsdag is de Delicious. van februari binnengekomen en door het wijnpakket in de Smaakboutique heb ik een goed excuus om een paar uur te besteden aan dit lekkere kooktijdschrift. De menu's, de recepten, de wijnadviezen en de rode draad distilleren naar een selectie van 4 passende wijnen. In dit geval is de Alpenkeuken uitgebreid aan bod gekomen, dus het werd wijn uit Oostenrijk en Zwitserland en een Riesling uit de Elzas.
De bergkaasfondue hebben wij trouwens gisteren getest (met de Zwitserse wijn) en die is heerlijk!
Het wijnpakket deze maand: Elzasser Riesling grand cru, twee Oostenrijkse rode wijnen uit Burgenland (J. Heinrich Blaufränkisch en Zantho St. Laurent) en een Zwitserse Fendant du Valais.
Bestellen kan hier;
De bergkaasfondue hebben wij trouwens gisteren getest (met de Zwitserse wijn) en die is heerlijk!
Het wijnpakket deze maand: Elzasser Riesling grand cru, twee Oostenrijkse rode wijnen uit Burgenland (J. Heinrich Blaufränkisch en Zantho St. Laurent) en een Zwitserse Fendant du Valais.
Bestellen kan hier;
Reacties
Een reactie posten