De 100e delicous. magazine is binnen! Gisteren heerlijk de tijd genomen om alle gerechten te bekijken en in mijn hoofd te proeven om er 3 ideale wijnen bij te zoeken voor het wijnabonnement. Want die gaat deze week de deur uit.
Het toeval wil dat ik vorige week met mijn wijnkring nieuwe wijnen heb geproefd van jonge wijnmakers van Knewitz uit Rheinhessen en daar waren we allemaal erg enthousiast over. Vooral de witte zachte Grüner Silvaner en de Riesling vom kalkfels: erg lekker! Laten er nu erg veel blini's en plaattaarten roepen om Riesling en de amuses op een lepel vragen echt om de Grüner Silvaner. Daar ben ik dus alvast uit.
En verder, omdat het een feestje is, kies ik bubbels maar welke? Zal ik zoete bubbeltjes nemen voor de High tea of droge bubbels die bij àlle feesthapjes passen? Hmm...
Het toeval wil dat ik vorige week met mijn wijnkring nieuwe wijnen heb geproefd van jonge wijnmakers van Knewitz uit Rheinhessen en daar waren we allemaal erg enthousiast over. Vooral de witte zachte Grüner Silvaner en de Riesling vom kalkfels: erg lekker! Laten er nu erg veel blini's en plaattaarten roepen om Riesling en de amuses op een lepel vragen echt om de Grüner Silvaner. Daar ben ik dus alvast uit.
En verder, omdat het een feestje is, kies ik bubbels maar welke? Zal ik zoete bubbeltjes nemen voor de High tea of droge bubbels die bij àlle feesthapjes passen? Hmm...
Reacties
Een reactie posten