Het is heerlijk om flessen in de kast te hebben staan waar je af en toe een glaasje van kunt nemen en weer een tijdje wegzetten om een andere keer weer een kookexperiment mee te doen. Zo staan er bij ons natuurlijk vaak flessen Port open, altijd wel een Madeira en soms een flesje mede.
Vorige week deed ik een kook-experiment met mede, dat leidde tot de perfecte mosterdroomsaus bij een sappig varkenshaasje. Simpelweg het braadvet afgeblust met een glaasje Twentse zomerreserve, dan een eetlepel grove Zaanse mosterd en 100ml slagroom erdoor roeren met de garde. Lekker!
Vorige week deed ik een kook-experiment met mede, dat leidde tot de perfecte mosterdroomsaus bij een sappig varkenshaasje. Simpelweg het braadvet afgeblust met een glaasje Twentse zomerreserve, dan een eetlepel grove Zaanse mosterd en 100ml slagroom erdoor roeren met de garde. Lekker!
Reacties
Een reactie posten