De Smaakboutique Blog

IN DEZE BLOG DEEL IK WIJN EN SPIJSTIPS,
RECEPTEN EN PERSOONLIJKE SMAAK-AVONTUREN.

Niets missen?
Nieuwe blogberichten worden altijd gedeeld via de facebookpagina en in de zijlijn is de mogelijkheid je via e-mail aan te melden voor updates.


maandag 25 januari 2010

Diamanten Ring

Er is zoveel lekkers te vinden in Delft, dus wáár begin je dan mee? Van het weekend hebben we de grote supermarktboodschappen gedaan, dus vandaag had ik alleen broodnodig brood nodig en ben de beste bakker van Delft binnengelopen. Lekker een ongesneden brood in papier kopen en me laten verleiden door een koffiebroodje... Nergens ruikt en smaakt het lekkerder dan bij deze bakker. De geuren die ik vroeger bedacht bij het lezen van 'In den soeten suickerbol' of 'Bakkertje Deeg' die kom je hier tegen! Altijd supervers gebakken, creatief, veelzijdig en met de seizoenen mee.

Mijn persoonlijke favorieten:
  • Bourgondisch alm brood: superkrokante korst, luchtig, maar stevig lichtbruin brood met noten en abrikozen erin. Daar hoeft géén beleg op, behalve een beetje roomboter misschien.
  • Croissant met aardbeien is in de zomer verkrijgbaar en kan mij enorm verleiden. Een (enorme) croissant met gele pudding, verse aardbeien en poedersuiker.
  • Koffiebroodje: zo één met krenten en rozijnen en roze glazuur. Nam mijn oma vroeger altijd mee op woensdagmiddag. Feest!
Zie ook: Winkelabc

Geen opmerkingen:

Een reactie posten